Elektromos háromkerekűek
(Az oldal lefelé görgetve olvasható végig)


A háromkerekű járművek "nem rokkant kocsik". Sokcélú használhatóságuknak köszönhetően egyre jobban elterjednek. Fiatalok és idősebbek is előszeretettel használják a mindennapos biztonságos közlekedésben. Azoknak ajánlom, akik kissé nehezebben, vagy bizonytalanabban mozognak, nem akarnak eldőlni a csúszós úton, vagy csak különlegességre vágynak.
A háromkerekűek hajtási rendszere két féle lehet:
1, Agymotoros kivitel, ahol a motor az egyik oldalon, vagy az első villában helyezkedik el. Az első villában elhelyezett agymotor vezetéstechnikai szempontból nem jó.
2, Differenciálműves hajtóművel szerelt kivitel, motor (mindkét hátsó kereket hajtja) Vezetéstechnikai és stabilitási szempontjából ez a legjobb.
Az általunk forgalmazott háromkerekűeknél a stabilitást és a biztonságot helyeztük előtérbe, ezért a differenciálműves meghajtást alkalmazzuk!
A háromkerekűek kezelését viszont meg kell szokni, be kell gyakorolni mert a menettulajdonságai a kétkerekűvel szemben mások. Mindenképpen javaslom a jármű kipróbálását, amit nálunk is megtehet. A kezelés biztonságos begyakorlásához a lap alján található ”kezelési útmutatóval” szeretnék segítséget nyújtani. Az ebben felépített, egymásra épülő „vezetési technika” lépésenkénti elsajátítását , főleg idősebb korban nagyon fontosnak tartom.

ÁLTALUNK FORGALMAZOTT HÁROMKEREKŰ ELEKTROMOS TRICIKLIK MEGTEKINTHETŐK:
Lépjen be webáruházunkba ITT