Elektromos robogók és kerékpárok
(Az oldal lefelé görgetve olvasható végig)

Országosan előtérbe került a kerékpárutak építése, ezáltal megteremtődött a biztonságosabb kerékpározás lehetősége. A fiatalabb és idősebb generációnak egyaránt. Az elektromos kerékpárok és robogók a jövő közlekedési eszközei, amelyek technikailag rohamosan fejlődnek. Használatuknak számos előnye van. A legolcsóbb és legtisztább környezetbarát energiával üzemelő jármű. Az „üzemanyag” minden háztartásban és munkahelyen rendelkezésre áll, nem kell benzinkútra járni az egyre dráguló benzinért. Városokban nem kell dugókban várakozni, fizetett parkolót keresni. Gyorsan és olcsón célba érhet! Ha az elektromos kerékpáron kialakított megfelelő ülés van, akkor 14 éven aluli gyermeket szállíthat, gyermek és árú szállító utánfutót vontathat.

Miért érdemes nálunk vásárolni?
- mert az elektromos kerékpárok, robogók, triciklik Magyarországi elterjesztésében a kezdettől jelentős szerepünk van és nagy tapasztalatra tettünk szert.
- mert raktárunkban levő nagy készletből választhat
- mert központi alkatrész raktárunkból országos kiszállítást vállaluk
- mert a járműveinket ingyenesen üzembe helyezzük
- mert a járművek kipróbálhatók
- mert az alkatrészellátás biztosított
- mert a garancia 12 hónap
- mert a házhozszállítás 20 km-es körzetben ingyenes
- mert importőrök vagyunk és közvetlenül a gyártóval állunk kapcsolatban
- mert járműveink minősége a gondos ellenőrzés, szerelés következtében ebben a kategóriában a legjobbak között van (autó-motor teszt)
- mert szervízünkben szakértők irányítják és végzik a munkát
- mert minket 1998-tól meg lehet találni és vásárlás után sem hagyjuk magukra vevőinket.
A ceglédberceli bemutatótermünkben kapható TELJES TIPUSVÁLASZTÉK és használt elektromos kerékpárok, rokkantkocsik a Webáruházunkban láthatók!

Lépjen be webáruházunkba ITT

Tudnivalók a hatótávolságról:
Az egy töltéssel megtehető távolság a napi használat során fontos információ és sok tényező befolyásolja. A gyártók adatai optiális viszonyokra vonatkoznak. Ezek:75kg terhelés, 15-35 fokos hőmérséklet, előírt guminyomás, sík aszfalt út, szélcsendes idő, akkumulátorok megfelelő állapota, töltöttsége. Optimális viszonyok általában nem biztosíthatók. A nagyobb testsúly, a gyakori megállás-elindulás, emelkedők, szél, lapos gumi, alacsony hőmérséklet akár felére is csökkenti a megtehető távolságot. Legjelentősebb csökkentő tényező a hőmérséklet. Számítani kell rá, hogy a 35 km hatótávolság "0" fokos környezetben 40%-al csökken, tehát 21 km lessz. Az új akkumulátorokról tudni kell, hogy csúcsformájukat használat során kb. az 5. töltés után érik el. Élettartamuk 300-350 teljes töltési ciklus. Általános esetben 2-3év, mindennapos intenzív használatnál 1,5 év elteltével cserélni kell az akkumulátor egységet. Az akkumulátorok "öregedését" a hatótávolság csökkenése jelzi. Ekkor két lehetőség szokott előfordulni: vagy túl gyorsan feltöltödik, vagy soha nem éri el a teljes töltöttség állapotát. Ebben az esetben 6-8 óránál tovább nem szabad tölteni, mert felpuffad! Élettartam szempontjából fontos, hogy minden jelentősebb használat (6-8 km) után töltsük fel az akkumulátorokat, valamint téli hosszabb leállásnál havonta 0 fok feletti hőmérsékleten kondícionáló töltést végezzünk. Természetesen a fentiek tájékoztató adatok. A hatótávolságot mindenki a saját adottságai, útviszonyai, közlekedési szokásai szerint tudja megtapasztalni. Az elektromos kerékpárokál a hatótávolság végét a motor "rángatása" és a töltöttség jelzó műszer jelzi. A rángatás abbol adódik, hogy a vezérlés biztonsági rendszere alacsony akku feszültség esetén kikapcsolja a motor áramellátását, a feszültség emelkedése közben pedig visszakapcsolgatja. Ha a "rángatás " elkezdődik és nem akarjuk tolni, pár perc pihenő után még 1-2 km.-t tudunk menni a "gázkar" fél állásával. Remélem ez a kis tájékoztató segítette Önt az elektromos kerékpár használatában.

Bővebb felvilágosítást telephelyünkön vagy telefonon adunk.
Hívjon bizalommal!


Vissza